Elektrotechnische kabels / Data kabels / Automatisering kabels

HBO deeltijd & duaal opleiding Elektrotechniek

Lees meer
Een Robotica Engineer is aan het programmeren/assembleren

HBO deeltijd/duaal opleiding Werktuigbouwkunde

Lees meer
Industriele Automatisering dosign

HBO deeltijd/duaal opleiding Industriële Automatisering

Lees meer
Scheepswerktuigbouw

Duale opleiding Scheepsbouw / Maritieme Techniek

Lees meer
Elektronica

HBO deeltijd/duale opleiding Mechatronica

Lees meer

Duale opleidingen van Dosign

Dosign biedt een breed scala aan technische opleidingen in duale vorm aan.

Een van de belangrijkste voordelen van het volgen van een opleiding via het duaal traject is dat je direct praktijkervaring opdoet. Dit maakt het gemakkelijker om de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen. Je krijgt niet alleen de kans om aan echte projecten te werken, maar je kunt ook leren van professionals in de branche. Dit biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Naast het opdoen van praktijkervaring en het vergroten van je kennis, kun je ook profiteren van de financiƫle voordelen van het duaal traject. Als duaal student ontvang je namelijk een salaris. Dit is een belangrijk voordeel, omdat je zo je opleiding kunt financieren zonder dat je hiervoor leningen of subsidies hoeft aan te vragen.

Bovendien is het duaal traject van Dosign een ideale manier om een netwerk op te bouwen in de technische branche. Het bedrijf werkt samen met talloze bedrijven in de technische sector, waardoor je als student de kans krijgt om jezelf te presenteren aan potentiƫle werkgevers en een goede indruk te maken.

Tot slot is het duaal traject van Dosign een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een flexibele manier van leren. Je kunt de opleiding volgen op tijden die bij jou passen en het traject aanpassen aan je persoonlijke situatie.