Dosign Robotman - in 4 jaar ingenieur - Duaal Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Automatisering, Mechatronica, Scheepsvaarttechniek - Deeltijd HBO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van ons Duaal/Deeltijd leer-werktraject!

Welkom op de inschrijvingspagina voor de nieuwsbrief van ons Duaal/Deeltijd leer-werktraject. Ons Duaal/Deeltijd leer-werktraject biedt een unieke gelegenheid voor  studenten om theoretische kennis te combineren met praktische werkervaring. Tijdens het traject werk je bij een erkend bedrijf of organisatie, waar je de kans krijgt om de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk. Je zult worden begeleid door ervaren professionals die je ondersteunen bij je leerproces en je helpen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je leest er alles over in onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates, evenementen en nieuwe mogelijkheden binnen ons Duaal/Deeltijd leer-werktraject? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Door je in te schrijven ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox.

Heb je nog vragen over ons Duaal/Deeltijd leer-werktraject of de nieuwsbrief? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!


* Dosign heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy statement