Gratis informatiepakket

Word jij engineer van de toekomst? Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Industriële automatisering, Maritieme techniek

Ben jij klaar om je carrière in de techniek een kickstart te geven? Ontdek het hbo duaal traject bij Dosign, waar je je hbo-diploma behaalt in een technische vakrichting en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoet.

🎓 Waarom kiezen voor duaal traject van Dosign?

✅ Direct toepassen wat je leert: Bij Dosign combineren we theorie met praktijk, zodat je de kennis die je opdoet meteen kunt toepassen in de praktijk.

✅ Meer dan 200 leerwerkplekken: Wij bieden een ruim aanbod aan leerwerkplekken voor studenten die willen starten aan een hbo-opleiding in de techniek.

✅ Carrière in de techniek: Kies voor een duurzame en uitdagende carrière in de technieksector en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de industrie te bieden heeft.

📖 Vraag nu jouw informatiepakket aan!

Wil jij ontdekken of het hbo duaal traject van Dosign iets voor jou kan zijn? Vraag dan nu ons uitgebreide informatiepakket aan en kom alles te weten over de opleiding, de leerwerkplekken en de carrièremogelijkheden die het traject biedt.

Vul het onderstaande formulier in om jouw gratis informatiepakket aan te vragen

Aanvraag infopakket* Dosign heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy statement