Sales Engineer

Sales | Engineering | Rechterhelft Vlaanderen | Buitendienst

Sales Engineer gezocht voor driehoek Antwerpen - Brussel - Limburg

Dosign is op zoek naar een (aankomend) Sales Engineer voor de driehoek Antwerpen - Brussel - Limburg, in samenspraak met een opdrachtgever die actief is in geluidstechnische totaalprojecten.

Het hoofdkantoor is gelegen in het Noorden van Antwerpen, maar de Sales Engineer zal op korte termijn operationeel zijn in de regio Antwerpen - Brussel - Limburg. Onze opdrachtgever is een Belgische KMO die ruim 40 jaar gespecialiseerd is in het realiseren van esthetische en effectieve geluidstechnische oplossingen. Men staat er in voor de verkoop van oplossingen op maat om in elke infrastructuur a.d.h.v. een perfecte akoestiek of geluidsisolatie bij te dragen aan een gezond binnenklimaat.

Kennis van deze business is meegenomen, maar niet vereist. De nodige begeleiding/opleiding hierin zal je zeker verkrijgen. Veel interesse en enthousiasme is wel essentieel.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand die een lange termijncommitment wil aangaan. Iemand met ervaring binnen een technisch-commerciële setting, of iemand die zijn/haar eerste stappen nog moet zetten maar veel drive heeft om er in te vliegen.

Meer info? Contact opnemen doe je best met Jolien Cobben of Tom Van Bueren via 03/292.91.00 of info@dosign.be.

Job tasks / activities

  • Na een intensieve interne opleiding is het de bedoeling dat jij aan de slag gaat als specialist in een uitgebreid scala aan geluidstechnische oplossingen, zowel op vlak van ruimteakoestiek als van bouwakoestiek. Onze opdrachtgever is in België een exclusieve verdeler voor verschillende gerenommeerde fabrikanten, die jij via het uitgebreide netwerk aan de man brengt. Bij klanten moet je denken aan (binnenhuis)architecten en bouwheren van publieke gebouwen, scholen, bedrijven tot zelfs industriële complexen. Praktische kennis en betrokkenheid bij elk project zijn key om klanten van de hoge kwaliteit te overtuigen en sterke service te garanderen. Jij bent het aanspreekpunt die oplossingen bedenkt en uitwerkt, waarbij je uiteraard kan terugvallen op een interne administratie. De focus ligt op het aanreiken van geschikte geluidstechnische oplossingen dmv interactie met de gebruiker zijn behoeften en zijn context.

Job requirements

  • Wij zoeken een Sales Engineer die zich met veel schwung verdiept in het productengamma;
  • Iemand die georganiseerd kan werken, niet bij de pakken blijft zitten maar opportuniteiten ziet en zich vertrouwd voelt in een digitale werkomgeving;
  • Iemand die naast Nederlands, prima kennis heeft van Engels en ook zijn/haar plan trekt in het Frans;
  • Ervaring in binnenhuisinrichting of in de algemene bouw, dan is dat een grote pré;
  • Rijbewijs B.

Job features

Qualification University (Master/Bachelor)
Experience level Senior (more than 7 yrs of experience) / Medior (3-7 yrs experience) / Junior (0-3 yrs experience) / Starter (0 yrs experience)
Type of contract Target Permanent contract
Duur opdracht Doelstelling vast dienstverband
Locatie Antwerpen
Aanvang In overleg
Referentie ID 50402